Wednesday 23 January 2008

Flätvirvel

Fan, han tittade knappt på mig alls idag..

Hm, jag gick till skolan ändå. Mådde ändå rätt okej hela dagen igår. Tyvärr så visade det sig att samtalen jag aldrig tog igårkväll kom från Mike och musiken var inställd.. Jag knopade lite på min andra komposition på Garageband innan jag gav upp. Gick till biblioteket, läste på om extended essay, gjorde svenska och spanska. Gick till datorsalen och mailade scoutkåren om lajvområdet. Kollade upp kurser på Oxford men blev utskickad för att ge plats åt andra.

Jag hade en piffig frisyr i alla fall! Den var ganska rolig, men borde köpa fler likadana hårspännen tror jag. Folk verkade tycka om den och nu har jag många nya frisyridéer av rena lyckan. Riana tycker jag alltid ska ha smink men det verkar väldigt skrämmande. Fick sitta och äta med Hermankun idag. Det hela slutade med att min tallriksö av pannkakor med sylt blev omringad av hans vänner, äldre män från tredje ring. Det var lite spännande.

Jag och Anna bar även Fanny uppför trapporna till andra våningen. Självklart träffade vi på Ric. Orka låta bli att hitta på saker för att man kanske verkar lite underlig.

Signerade ett Academic Honesty-formulär. Om jag på något sätt utövar malpractice, medvetet eller omedvetet, kommer jag nu att slängas ut från skolan och inte få mitt diplom. Tror alla IB2:or är livrädda för att de kommer råka plagiera några ord och således dö á IB. Börjar fundera mer på min extended essay i alla fall, ska nog sätta igång snart när jag pratat med folket på dansen och med min lärare.

Alla är som sega på Myrorna.

Och jag ska sluta bry mig tills han bryr sig tillbaks..

1 comment:

Tove said...

Vilken hemsk skola du verkar gå på!! Alltså vi får ju inte heller plagiera, men det är universitetet och man blir i alla fall inte utkastad.

Frisyridéer kan säkert din andra syster hjälpa dig med, hon har genomgått en del mystiska eror...

Om en vecka typ kommer du hit! Hurraaaa!! Och kanske till min och Veros nya, fina lägenhet.... =) Kläm!!